E uiga i TOPP

Tala Fou

Talofa, sau e fa'atalanoa la matou 'au'aunaga!

La'u uta ea mai Saina i le Iunaite Setete logistics

O felauaiga o felauaiga i luga o le ea mai Saina i le Iunaite Setete o se auala vave ma lelei o felauaiga o uta, aemaise lava mo oloa e manaʻomia le taimi.O lo'o ta'ua i lalo le fa'agasologa masani o fe'avea'i fe'avea'i ma le taimi fa'atulagaina:

1. Saunia pepa ma faamatalaga:

A'o le'i alu lau uta, ia mautinoa o lo'o iai uma pepa ma fa'amatalaga talafeagai.E aofia ai pepa e pei o faʻaaliga o uta, pili, ma pili o uta, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga a le au faʻatau ma le faʻatau.

2. Filifili se kamupani logistics:

Filifili se kamupani fa'atauva'a fa'ava-o-malo fa'atauva'a po'o kamupani va'alele e mafai ona tu'uina atu auaunaga fa'apitoa, e aofia ai le resitalaina, ta'utinoga a le tiute, fale teu oloa ma isi vaega.Ia mautinoa o loʻo iai a latou poto masani faʻavaomalo faʻavaomalo ma malamalama i tulafono ma tulafono faatonutonu talafeagai.

 3. Tusi se vaalele:

O oloa o le a feaveaʻi e ala i vaalele ma avanoa e tatau ona tusi muamua.O le a fesoasoani le kamupani logistics i le filifilia o le vaalele e sili ona fetaui mo le uta ma faʻamautinoa e mafai ona alu ese le uta i le taimi.

 4. afifiina ma makaina:

A'o le'i alu ese le oloa, fai le afifiina talafeagai ina ia mautinoa e le fa'aleagaina oloa i le taimi o felauaiga.I le taimi lava e tasi, e taua tele le faʻailoga saʻo e faʻamautinoa ai e mafai e oloa ona faʻamama lelei aganuʻu pe a taunuu i le mea e alu i ai.

 5. Fa'apipi'iina ma le fa'ailoga o uta:

A oʻo atu oloa ile tulaga faʻapipiʻi, o le kamupani logistics o le a nafa ma le teuina ma le saogalemu o oloa ma fatuina se pili o uta.O le pili o uta o le pepa o felauaiga mo oloa ma o se pepa talafeagai foi mo le kiliaina o tiute.

 6. Ta'utinoga a le Ofisa o Tiute ma su'esu'ega saogalemu:

A'o le'i taunu'u oloa i le latou taunu'uga, e mana'omia faiga fa'amama a le tiute.O lenei laasaga e masani ona faʻamaeʻaina e le tagata faʻatau oloa i totonu o le atunuʻu o loʻo agai i ai ina ia mautinoa e mafai ona ulufale atu oloa i totonu o le atunuʻu.I le taimi lava e tasi, o oloa e mafai ona faia ni asiasiga saogalemu e faʻamautinoa ai le tausisia o tulaga faʻavaomalo faʻavaomalo.

 7. Tiliva maila mulimuli:

O le taimi lava e pasi ai oloa i le kilia o tiute, o le a fesoasoani le kamupani logistics i le tuʻuina atu o maila mulimuli ma momoli atu oloa i le mea e alu i ai.Atonu e aofia ai felauaiga i luga o le eleele po o isi auala o felauaiga, e faalagolago i le taunuuga mulimuli o oloa.

matua:

E masani ona sili atu le saoasaoa o felauaiga i luga o le ea nai lo le vaʻaia o le sami, ae o le taimi tonu o le a aʻafia i le tele o mea, e aofia ai le natura o uta, vaitau, avanoa vaʻalele, ma isi. e tusa ma le 3-10 aso, ae ua na o se tala faʻatatau, ma o le tulaga moni atonu e ese.

E tatau ona maitauina o le taimi e mafai foi ona aʻafia i mea e pei o faʻalavelave faʻafuaseʻi, tulaga o le tau ma tulaga patino o le kamupani felauaiga.O le mea lea, pe a filifilia le feʻaveaʻi i luga o le ea, e sili ona lelei le malamalama i le tulaga o le tautua ma le taʻuleleia o le kamupani logistics i luma atu ina ia mautinoa o loʻo taunuʻu oloa i le nofoaga i le taimi ma le saogalemu.


Taimi meli: Ian-15-2024